Sidor

UNDER GUDS BESKYDD

Välkommen att dela mina tankar om Tro och Liv!

onsdag 24 februari 2010

JÄVLAR!!

DET FINNS INGA ORD FÖR ATT BESKRIVA DETTA!!!
Sharialagstiftningen har inget att tillföra ett civiliserat samhälle!
Titta på den vuxne mannens likgiltighet inför det som han låter ske med pojken...
Se in i pojkens ögon - och gråt!










2 kommentarer:

  1. Jag börjar nästan gråta när jag ser dessa bilderna. Jag vill springa fram och dra undan pojken / Anne-Sophie

    SvaraRadera
  2. Min muslimske mail-kontakt Iyad kommenterar bilderna och säger:

    Bilderna du skickade har ingenting med Islam eller sharia att göra. För det första får man inte straffa ett barn som inte blivit könsmogen än. För det andra så kallas det dem sysslar med i den bilden för plågeri vilket Islam starkt förbjudet. Om du är seriös och vill känna Islam bättre så läs från de islamiska källorna och sluta läs om vad folk försöker smutskasta på internet.

    Koranen säger:

    [5:38] MANNEN SOM stjäl och kvinnan som stjäl skall som straff för detta brott få handen avhuggen; [denna föreskrift] är en sträng varning från Gud. Gud är allsmäktig, vis.

    Men folk tar bara en vers ur kontext och struntar i att läsa hela kontexten. Kolla här, bara versen direkt efter så säger Gud:

    [5:39] Men den som efter att ha begått brottet ångrar sig och gör bot och bättring [skall se att] Gud tar emot hans ånger; Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.

    Så återigen jag är starkt emot dessa bilder du skickat och det är ledsamt att det finns okunniga muslimer som inte förstår sig på Islam och gör såhär. Men som sagt, det finns extremister från alla religioner.

    Du kallar detta för ett civiliserat samhälle. Menar du att man inte kan ha stränga straff i ett civiliserat samhälle? Vet du att en våldtäktsman i Sverige endast får ett par års fängelse? Och visste du att enligt statistik så återgår 95 % av dessa personer till samma brott igen? Kanske beror detta på att vi har för snälla straff. Och det som lider av detta är offret istället för den som förtjänar detta.

    SvaraRadera